Poslední víkend v únoru plný ragby

O víkendu proběhl  mládežnický turnaj kategorie do dvanácti let na umělé trávě na ZŠ Janouškova,  společný trénink U14 s RC Bystrc a také dvoudenní soustředění moravských děvčat.

Druhý zimní turnaj v řadě se povedl, celkem se ho zúčastnilo 11 týmů ve dvou výkonnostních úrovních. Děkujeme RC Dragon Brno za organizaci.  

Komentář trenéra U12 Aleksandara Tošiče:

S sobotním turnajem na Janouškove jsme spokojeni. Skvělý výkon, 3 vítězství z 5 zápasů.

Na začátku to nevypadalo ideálně, kluci celý zápas nějak prospali a odstartovali vysokou porážku. Ale věděli jsme, že ten výsledek realitě neodpovídá a to jsme jim hned po zápase řekli. Kluci na to dobře reagovali, probrali se a v dalších zápasech třikrát vyhráli a ukázali, jak dobře hrát umí.

V sobotu bylo vidět další zlepšení ve hře, pokládali jsme hodně pětek (skórovali Martin, Filip, Eda, Pavel) ale zároveň ještě máme na čem pracovat, především na hře v obraně. Někteří naši hráči (Martin, Eda, Matyáš) také doplňovali Břeclav a užili si několik zápasů navíc.

Děkuji všem za podporu, rodičům, fanouškům, kolegům trenérům a RC Havířov, kteří nám fandili během celého turnaje. Máme ještě spoustu práce před sebou, ale jsme rádi že jedeme správnou cestou. Těšíme se moc na další turnaje, které nás na jaře čekají. Ragby zdar!

V neděli se uskutečnil společný trénink s U14 RC Bystrc na umělé trávě v Ivanovicích.  Děkujeme rodině Kubíků za maximální účast a nadšení pro ragby.   🙂

Během víkendu se také konalo moravské soustředění dívek U15, kterého se účastnila naše devčata. Za dva týdny se víkendové soustředění bude  opakovat, tentokrát v Olomouci. 

Ragby zdar!

Nějaké další fotografie ZDE.