Říjen v akademii

Po zářijovém startu akademie v Černovicích se v říjnu už  pravidelně pracuje na kondici a dovednostech dětí od čtyř do jedenácti let.

Z aktuálně přihlášených dětí chodí na tréninky akademie i pět děvčat a dívčí síla je na hřišti vidět. Určitě by se akademie v budoucnosti ráda pochlubila i čistě dívčími týmy, tak jak bylo vidět před pár týdny v Babicích na prvním dívčím ragbyovém turnaji v republice.

Ale zatím děvčatům nebudeme brát to potěšení soupeřit a skládat kluky, to zcela jistě ocení :).  

Z přihlášených dětí by už bylo možné nyní postavit tým pro turnaj dětí do osmi let, kde se pravidelně potkávají Štěpán, Tobík, Vincent, Jiřík, Lucka a Eliška, a také tým do desíti let s jádrem Monča, Jáchym, Jirka, Šimon, Radek, David, Kuba a Ema.  Moc se těšíme na další děti a na soutěžní i nesoutěžní turnaje, které jsou před námi.

 Třeba na takové turnaje, jako U6 a U8 minulý týden na Tatře:

Věříme, že si děti ještě přivedou kamarády ve všech věkových kategoriích a že do jara poskládáme široké týmy pro všechny.

Pochvala jde za Jiříkem Klvaněm, který snad od září nevynechal jediný trénink a který je společně s Jakubem Petruchou takřka zakládající člen akademie.

Za vytrvalost pak chválíme Štěpána, který pravidelně dojíždí s maminkou z Komárova. A vítáme zpět na zeleném pažitu také Huberta, navrátilce po zranění :). 

Děkujeme trenérům akademie i kondičním trenérům za raketový start a přínos k všestrannému rozvoji dětí a také rodičům za výbornou atmosféru a zázemí.

Chystáme se na zimní sezónu, domlouváme spolupráce, kreslíme si dresy, vše je v plném provozu.

Ragby zdar!

A pár obrázků z tréninků:

[ngg src=“galleries“ ids=“1″ display=“basic_thumbnail“ show_slideshow_link=“0″]