Turnaj ve Vyškově

Poslední oficiální mládežnickou akcí České rugbyové unie byl moravský turnaj mládeže ve Vyškově, který se konal v sobotu 15. června 2019.

Pro tento  turnaj jsme se domluvili s trenérem mládeže z RC Břeclav a jelikož jsme měli k dispozici podobné počty dětí, dali jsme hlavy a ruce dohromady a postavili tři společné týmy.

Jeden tým koučoval náš trenér Kuba Šlechta a další dva týmy si do vzali do parády trenéři z Břeclavi.    

V kategorii U8 jsme málem již sestavili celý tým, ale jelikož nám chyběl náš Štěpán, tak Jirku, Huga, Vincenta, Šimona a Tobíka doplnil břeclavský Štěpán. 🙂 Kluci  utvořili semknutý tým a běhali, skládali, nahrávali si a pokládali pětky. 

V kategorii U10 doplnilo Monču, Káju a Kubu pět mušketýrů z Břeclavi stejně jako v U12, kde se k pěti břeclavským hráčům a hráčkám přidali Vojta, Tadeáš, Big a Štěpán.  

Turnaj se hrál za velmi náročných podmínek a přestože byl ranní příjezd do Vyškova v relativně snesitelné teplotě a pod mrakem, během dne se všechni účastníci ocitli v tropickém žáru a tak hydranty s vodou byly stále otevřené, kýble plné vody a hráči mokří od hlavy až po paty.

Děkujeme rodičům za odvoz a piknik na hřišti, RC Břeclav za spolupráci a vyškovskému klubu za turnaj.

Ragby zdar, prázdniny jsou za dveřmi!

Fotogalerie ZDE.