Nábory & turnaj & začátek Mistrovství světa

Co nás čeká tento týden? Každý den něco 🙂

Ragby je sport pro holky, ragby je sport pro kluky a ragby je sport pro celé rodiny. Ve všech klubech máme řady rodin, kterým se ragby líbí natolik, že pro ně není jen volnočasový koníček dětí, ale představuje také komunitu, která díky svým různorodým aktivitám dětem vštěpuje do života hodnoty jako je respekt, soudržnost, disciplína, nadšeni a čestnost.

Tak přijď na nábor ve svém okolí nebo si vyhledej nejbližší klub a staň se součástí ragbyové  rodiny.  #ragbyjeproholky  #ragbyjeprovsechny

Čtvrtek 17:00 – náborová akce v Lužánkách pro děvčata od 12 do 18 let. FB událost ZDE. Na louce pod Domem dětí a mládeže u fontánky.

Pátek 16:30 – náborová akce pro studenty středních škol u nás na hřišti. 

Sobota 10:00 – turnaj na hřišti RC Dragon Brno pro kategorie U8-U12, začátek 10:00, sraz 9:15.

Po skončení turnaje bude hřiště patřit děvčatům. Přijedou holky z brněnských klubů a z Babic a bude trénink a zápas :).

Neděle 10:00 – náborový den Wannado Sporťáček v Komárově v areálu biotopového koupaliště. FB událost ZDE. Kdo z našich dětí a rodičů bude mít čas, budeme rádi za pomoc s náborem.

Každý den jsme s vámi!

A navíc v pátek 20. září 2019 odstartuje třetí nesledovanější akce na světě Mistrovství světa 2019 v Japonsku (Rugby World Cup 2019) přenášená Českou televizí. Déle než měsíc s námi budou nejlepší ragbisté světa.