Letní soustředění AKADEMIE na Vranově!

Soustředění děti RA Brno

Vážení rodiče, rozhodli jsme udělat další krok ve sportovním rozvoji našeho klubu, a to vyrazit v létě na historicky první letní soustředění naší Ragby Akademie Brno!

Letní soustředění hraje důležitou roli nejen sportovní, jako přípravu na podzimní sezónu, ale je také neméně důležité v utváření vztahů mezi dětmi a také trenéry, vybudování správně silného týmového ducha a posílení vazeb v rámci klubu.

Po dlouhém zvažování jsme jako místo zvolili malebné prostředí Vranova nad Dyjí, kde máme k dispozici dvě ubytovací kapacity a v těsné blízkosti hřiště. V tuto chvíli na soustředění na 100% jedeme, máme potvrzené ubytování a už nám chybí pouze nadšení ragbysti a ragbystky!

Termín soustředění je 21. – 26. srpna (od pondělí do soboty) a je určeno pro kategorie U8 až U16 a dívky RAB.

Místo: Vranov nad Dyjí

Děti čeká na soustředění aktivní program v podobě dvou až tří sportovních tréninků denně, výletů do okolí, koupání, atd. Věnovat se jim budou licencovaní trenéři našeho klubu. Strava 5x denně, pitný režim zajištěn. V cenně soustředění bude i kus oblečení s logem klubu. Na soustředění pojedeme společně autobusem tam i zpět.

Cena: 5500 Kč (předběžná, případnou možnost slevy na sourozence upřesníme později, po obdržení finální kalkulace.)

Záloha 3000 Kč splatná do konce května – číslo účtu klubu – 2001878156/2010 (účet klubového e-shopu). Do poznámky uvést jméno a příjmení dítěte + SOUSTŘEDĚNÍ RAB – např. ve tvaru „MICHAL BIELIK SOUSTŘEDĚNÍ RAB“, jako variabilní symbol uveďte rodné číslo dítěte.

Na tréninzích budou později k dispozici k vyplnění papírové přihlášky, včetně kopie formulářů pro bezinfekčnost. Papírové přihlášky budeme vybírat zpět.

Nyní vás, rodiče, prosíme o potvrzení účasti na soustředění vyplněním Google formuláře níže, abychom mohli pokročit s plánováním našeho prvního soustředění!

Přihlášovací formulář na Rugby kemp Akademie Vranov 21.-26. srpna 2023 – Formuláře Google

V případě jakýchkoliv dotazů se prosím obraťe na kontaktní osobu z našeho klubu – Michala Bielika (michal@rabrno.cz, tel. 721731783, případně fb/messenger) či na svého trenéra.