Dvanáctky v Olomouci hráli skupinu MAJOR


První moravský turnaj a zároveň poprvé herní systém výkonnostních skupin. Přihlásili jsme se do silnější skupiny MAJOR, a to budeme dělat pořád. Ve skupině jsme měli Zlín, Dragon A, Bystrc A a Olomouc. Dále naši kluci doplňovali Bystrc B a Havířov ve slabší skupině BASIC.

Díky tomu jsme tak měli možnost aby si všichni pořádně zahráli a získali cenné minuty na hřišti. Děkujeme za to kamarádům z Bystrce a Havířova. Zajímavý právě byl i zápas Bystrc B – Havířov kde naši kluci – 4 na každé straně – doplňovali oba dva týmy. Měli možnost zkusit si zahrát proti sobě a celkově dominovali a pokládali na obě strany. Trenér tak vlastně ani nevědel komu má fandit. ?

Ve skupině jsme odehráli čtyři vyrovnané zápasy. Proti Zlínu a Brněnským rivalům jsme podlehli, nejvíc díky vlastním chybám, a s Olomoucí máme remízu.

MAJOR skupina splnila účel a ukázala nám na čem máme pracovat. Jsme s výkonem spokojený, tady o výsledek nejde. Nejlepší týmy na Moravě už tak daleko od nás nejsou, pořád ale je před námi spousta práce. Cíle dosáhneme když budeme tvrdě makat na tréninku v hojném počtu.

Výsledky ve skupině MAJOR:

  • RA Brno – Zlín 1-3
  • RA Brno – Dragon 0-2
  • RA Brno – Bystrc 1-3
  • RA Brno – Olomouc 1-1

A ještě k tomu spousta pětek od našich kluků ve skupině BASIC !

Sestava: Max Urban, Max Večeřa, Max Fous, Hugo, Jirka, Marek, Tobiáš, Robert, Franta, Ondra, Adam Ševčík, Adam Vedlich, Vincent, Šimon.

Děkujeme za krásné fotky manželům Vaškovým – více zde: https://photos.app.goo.gl/7qmXmA7i5xjoZ374A