O víkendu na jarmark a na festival Sporťáček

Nábory na školách jsou v plném proudu a před námi je víkend plný akcí. Ragbyová akademie bude v sobotu na černovickém jarmarku a v neděli na festivalu Sporťáček.

V sobotu 22.9.2018 se v Černovicích v parku na ulici Řehořova, hned vedle hřiště, na kterém probíhají v týdnu tréninky akademie, koná Svatováclavský jarmark.

Na jarmarku nebude chybět nabídka farmářských pochoutek, zeleniny a rukodělných výrobků. Pro děti bude divadlo, výrobní dílny a spousta dalších atrakcí. Akce Petanque pro všechny je součástí kampaně Brněnské dny pro zdraví..

A také bude možné si vyzkoušet jak se drží ragbyový míč, jak měkký je ragbyový naražeč a jaké by to bylo být spoluhráčem v Ragbyové akademii Brno.

V neděli 23.9.2018 se koná jedna z největších náborových akcí v Brně, festival Sporťáček. Wannado festival 2018 se koná na koupališti Biotop Brno-Jih.

V průběhu celého dne na vás čeká představení různých druhú sportů, různá exhibiční vystoupení, rozhovory se sportovci, autogramiády, program s maskoty, možnost zdolat unikátní překážkovou dráhu, soutěže a další.

A opět Ragbyová akademie tam bude s vámi. Těšíme se. Doufáme, že se uvidíme a nejen o víkendu!

Děkujeme ZŠ Řehořova, ZŠ Kneslova a ZŠ Tuháčkova za umožnění náboru na školách a SŠ Charbulova za možnost využívat hriste.

Na ZŠ Řehořova jsme na seznamu kroužků! 🙂