Academy Rugby Open

Koncem minulého léta vyvstala myšlenka poprvé vytvořit hráčskou kategorii, která se nevztahuje na děti, nýbrž na dospělé.

Našim cílem bylo a stále je, dát dohromady partu kamarádů, které pojí jedna důležitá věc, a to láska ke sportu, ragby. Mezi tyto nadšence, kteří navštěvují amatérské tréninky Academy Rugby Open patří bývalí ragbisté, trenéři, sportovci, které nadchlo ragby, tatínci našich malých ragbistů, ale dokonce i maminky. Ať už v partě jsou sportovci nebo někdo kdo šišatý balón vidí poprvé, spojuje nás láska ke sportu.

Na podzim se nás scházel úctyhodný počet, na tréninkách byla a je skvělá atmosféra, zároveň si však dáváme do těla. Hlavním cílem této kategorie je hlavně oslovit ještě širší publikum a na zábavných odlehčených trénincích představit tento sport. Ne každý se zamiluje na první dobrou, kdo však ano, tomu to zůstane celý život. Ceníme si rodiče, kteří podporují své malé ragbisty a ragbistky doma a sami chodí na tréninky si zahrát ragby, aby okusili sport jejich dětí na vlastní kůži.

A kam míříme? Stále rozšiřujeme naše řady, takže pokud máš zájem vyzkoušet ragby, neváhej se ozvat nebo dojít na trénink. Na jaře plánujeme se zájemci z našich řad první zápasy a turnaje na amatérské úrovni, na které se těšíme. Je zcela na tobě, co jsi ochoten do tréninku nebo ragby dát, OPEN znamená otevřené veřejnosti, není zde žádná podmínka ani závazek, hlavní je se hýbat a rád sportovat.

Trenér Jakub

Ragby zdar!

Facebooková skupina ZDE.