U8 v Olomouci

Ještě dneska ráno (v úterý) jsem se vzbudil a měl jsem v puse kousek umělé trávy.

Díky za ni, je to skvělá připomínka moc příjemného turnaje. Ten turnaj si v paměti poneseme ještě dlouho. Teda minimálně ženy co musí prát dresy :-). 

V sobotu jsme měli první letošní možnost si zahrát turnaj. Za náš tým nastoupilo 10 hráčů (Šarlota, Matylda, Jirka, Robert, Honza, Dominik, Vláďa, Kuba, Hubert a Matyas). Protože se hrálo vždy v 5 hráčích, rozdělili jsme se na tým Jedniček a tým Áček. Jejich bleskové střídání bylo neuvěřitelné. A byla to jedna z věcí, která naše soupeře skoro až děsila. Nebál bych se je přirovnat k dobře namazané japonské mašině. Skvělé skládky, neustálý tlak na soupeře a samozřejmě plno pětek. Moc bych ocenil všechny naše hráče. Poradili si s každým soupeřem. 

Museli byste to vidět, jak se Jakub vrhnul na soupeře, složil ho a hned šel na dalšího. Nevěřili byste jak moc chtěl Vláďa dát pětku a odmítal dát míč i svým spoluhráčům. Jak si Šarlota s bolavým krkem doběhla pro pětku. Matylda, která si sama rozehrála a položila pětku přes všechny hráče. Mates, který si pokládal pětky a když dostal povel “nahrej Vláďovi”, opravdu nenahrál nikomu jinému. Dominik, který si položil dvě pětky a když chytil soupeře, tak ho nepustil.  Honzík, který už utíká vpřed a může si dát pětku skoro kdy chce. Útočné trio Jirka, Robert, Hubert, kteří už hrají velké rugby a klidně můžou nastoupit za U10. A tedy nastoupili a byli tam opravdu platnými hráči. 

Díky moc

Za trenérský tým 

Ivo a Vláďa