Okénko U8

Ahoj kamarádi, 

Rádi bych se s vámi podělili o naše plány a očekávání. Aktuálně máme ve své kategorii 14 hráčů, což nás naplňuje velkou radosti a díky za vaši důvěru. Loňskou sezónu 20/21 jsme ukončili se skvělým nasazením a obrovskou radostí v týmu. Někteří z hráčů si ještě zajeli na rugby camp do Olomouce a tak jsme do nové sezóny 21/22 nastupovali s velkým očekáváním. A opodstatněně. Od září nám začal turnajový fičák a byl to jeden turnaj za druhým, jeden úspěch za druhým. Díky moc za váš čas i nasazení. A podle nás to stálo zato. Osobně vidíme vrchol v posledních turnajích v Praze a Olomouci. Do Prahy přijela velmi šikovná parta ragbistů a hrála výborně. V Olomouci jsme byli pro Bystrc jediným soupeřem. 

No a co nás čeká? Chtěli bychom se soustředit na 5 věci. 

  1. Získat nové hráče. Na konci sezóny nám odejde velká část starších hráčů a potřebujeme naše řady doplnit. Prosím, pokud budete moci, pomozte nám přilákat další děti. Vlastně úplně do všech kategorií. 
  2. Posílit soudržnost týmu. Týmové výhry, týmové prohry. Prostě být spolu rádi, být si oporou, mít radost ze společné hry. Radost z pětky, kterou dá někdo jiný a ostatní se radují z tvé. Radost jít na trénink, jít na bruslení. Prostě žít rugby. 
  3. Rozvoj techniky skládek a přihrávek. Skládky jsou už pro některé z našich hráčů naprostou přirozeností a jdou do nich s radostí. To bychom rádi dostali do celého týmu, ideálně když se nám na konci sezóny bude dařit bránit po celé šíři hřiště. Druhou technikou jsou přihrávky. Být schopen i ve hře dát přihrávku na 2-3 metry. Vidět v ní příležitost pro vlastní hru a taktickou výhodu. Zase velká prosba na vás na rodiče. Pokud můžete, vezměte si sebou na zahradu, vycházku, výlet balón a házejte si. Stačí 10.000 přihrávek a máme to. 
  4. Získat pro Akademii nové sponzory. Prosím, pokud můžete vy nebo váš zaměstnavatel dát dar našemu klubu, budeme za to moc vděční. Z darů se bude pořizovat nové vybavení, nové skříně, dresy pro děti, doprava na turnaje a další. Pro více info prosím pište přímo na ivo@rabrno.cz
  5. Dotáhnou projekt nového hřiště na ulici Turgeněvova. Ano, opravdu to myslíme vážně, chceme vlastní hřiště. Na tohle vám pošleme info samostatně.

Chtěli bychom se zlepšit v komunikaci s vámi. Dávat vám informace o chystaných akcích, co se bude hrát na jaře, co se hraje v televizi a na jakých projektech ještě pracujeme. 

Pokud budete mít návrhy na zlepšení, zpětnou vazbu, díky předem za oboje, moc si toho vážíme. 

Rugby Zdar

Trenéři

Ivo, Vláďa, Saša, Jirka