U12 v Havířově

V sobotu 10.07 vyrazila naše U12 na první turnaj sezóny v Havířově.

Tam nás čekalo pěkně počasí, skvělá organizace a přátelská atmosféra jako vždycky na severu Moravy. Tentokrát se nas sešlo 7. Docházka na začátku neco slabší, skrz různé zranění, nemoci a jiný povinnosti chybělo nám víc hráčů než co vlastně odjelo. Bereme to jako takový pomalejší rozjezd.

Poprve si rágby zahrál nováček Samuel, Max Urban si připsal svůj druhý turnaj vU12, posily z U10 Tobiáš, Hugo a Franta měli premiéru a čest staršího ročníku 2011 bránily už zkušený hvězdy Nela a Vincent.

V Havířově nás čekalo celkem šest zápasů, trochu náročnější zátěž (tolik se hraje normálně na PYRF-u), ale je to potřeba. Z pomocí kamarádů z Dragonu a Vyškova jsme postavili svůj tým. Děkujeme trenérům za půjčení hráčů a jednotlivým klukům a holkam za nasazení kůží.

Výsledky jednotlivých zápasů neodpovídají realitě na hřišti. Kluci a holky bojovali co to šlo. Výkonem obraný jsme spokojený, nejlepší skládači šli příkladem pak se postupně prodávali ostatní. Tobiáš a Hugo svým výkonem ukázali, že budu dlouhodobá opora pro U12. Na hře v útoku ještě musíme zapracovat.

Chválíme děti za nasazení, v 7 lidech bez střídání toliky počet zápasů neměli to lehký. Posun se zázračně nedělá. Chce to čas i dlouhodobou práci. Z nasazení na tréninků víme, že to půjde. Byl to první turnaj po prázdninách, nová generace, a za sebou máme teprve dva týdny trénování. Proto akce považujeme za vydařenou a chválíme všechny zúčastněné.

Těšíme se na další turnaje ve Vyškově kde snad i sestává bude plnější, a hned to bude vypadat líp.

Ragby zdar ??? Trenérský tym U12 A + S + P