Ukrutně se soustředíme! Vranov 2023 Den první a druhý

V pondělí nad ránem vyrazila výprava mladých Akademiků směr Vranov nad Dyjí! Naše velké POPRVÉ! Poprvé jsme vyrazili na letní soustředění v počtu 50 krásných členů!

Po příjezdu jsme se ubytovali v našich dvou ubytováních, Sport club a Penzion Drops a začali obědem. Na oběd byl řízek a setkalo se to s velkým ohlasem. 

Odpolední tréninkový program jsme začali slavnostní předáním nových krásných tréninkových dresů. Díky moc za ně sponzorovi Immergas a velkou pusu našemu grafikovi Oldovi. 

A hurá na trénink. Byla to samozřejmě makačka, ale proto jsme tady. 

A pak ještě koupačka, s výhledem na zámek. 

Večer jsme si ještě dali krátké společné posezení a vyslechli si první písně od Karla Ševčíka, který nás poctil svou návštěvou.

Úterý, den druhý

Po vydatném večerním programu, jsme zahájili druhý den snídaní již v 8 hodin, a v 10 jsme začali dopolední trénink. Ragby jsme si užili opět naplno, a dostali se od nácviku situací i k samotné hře. Po obědě a poledním klidu jsme vyrazili na cestu na Vranovskou přehradu kde jsme strávili příjemné odpoledne koupáním.

Po večeři jsme stihli ještě krátký trénink v podobě ragby baseballu! Unavení usínáme a těšíme se na středeční den plný ragby!

Děkujeme všem rodičům za přízeň. Už se těšíme na novou sezónu!

Fotogalerii ze soustředění budeme průběžně doplňovat a naleznete ji zde na tomto odkaze:

https://photos.app.goo.gl/iwF8BW5sWF2AXjJW6