Naše první soustředění! Vranov 2023!

V sobotu jsme se vrátili z prvního soustředění Ragbyové Akademie Brno ve Vranově nad Dyjí a bylo to jedním slovem BOŽÍÍÍ!!! Jak jsme se měli první dva dny na Vranově jsme psali ve článku zde.

Středa

Trénink pro starší skupinu byl hodně zaměřený na kontaktní situace a skládku. Mladší skupiny si pohrávaly s přihrávkou a soustředili se na práci s míčem. Po obědě jsme se byli koupat na soukromých bazénech, kde jsme měli dokonce vlastní plavčíky. Odpolední svačina byl meloun. Ultimátní trénink pro naše svěřence v U12. I v kopačkách a v dresu všichni naběhly do řeky a hráli v ní ragby. V některých místech jim bylo vidět jenom vrcholky hlav. Jirkovi čvachtali kopačky ještě před spaním. Dnes nás opustil Karel Ševčík. Díky moc Karle za tvou návštěvu i vedení tréninků. Trenéři i děti si to moc užili!

Čtvrtek

Po snídani jsme vyrazili na výlet na hrad Bítov. Krásná projížďka lodí po neuvěřitelně půvabné scenérií Vranovské přehrady. Vrcholem cesty byla návštěva Bítovského hradu který byl překrásný, a oběd v kempu Bítov po kterém jsme si dali koupání. Díky logistické disonanci trenéra Iva jsme si dopřáli ještě sprint na loď která nám málem ujela. 

Odpoledne za námi přijel za námi El Presidento Marek Vrablík. To vám byla radost! 
Večerní stříkačka na hřišti před tréninkem.

V rámci tréninku proběhl i ultimátní souboj U12 proti U14. Díky tomuto souboji si dám trošinku rozšířila marodka U14. Jirka Hasník při hře doplnil řady U12 a „single-handedly“ porazil U14.

Odpadl nám trenér Michal, přivezl si totiž 7 měsíční dcerku. Trenéři smutní, protože se neúčastnil večerního programu. Zkouší to dohnat za pomocí kytary a asistence Marka a hvězdy Lenky Kertészove. 

Pátek 

Poslední celý den soustředění se opět nesl spíše v tréninkovém duchu. Zvládli jsme dopolední trénink, a po oběde koupání v řece. Po odpoledním tréninku nás čekala večeře a pak opíkání špekáčků! U táboráků jsme shrnuli naše skvělé soustředění,

V sobotu čekalo straší osazenstvo které bydlelo na penzionu Drops balení věcí hned z rána, připrava na trénink byla tudíž hekčitější. Trénink proběhl dle našich představ, mladší kategorie se věnovali více hrám, zatímco U14 pilovala standartní situace a připravovala se na své první utkání sezóny 3. září ve Zlíně.

Na oběd nás čekaly PALAČINKY SE ZMRZLINOU!

Po takto vydatném oběde jsme sbalení vyrazili autobusem směr Brno, a těšili se domů do svých pohodlných postelí! První soustředění Akademie je za námi a už teď se těšíme na to další! Vranov 2024 bude zase o kousek lepší, a doufáme že i ve větším počtu.

Děkujeme celému trenérskému týmu který se o děti vzorně staral po celý týden!!! Maminkám a všem kteří přiložili ruku k dílu! Pokud si soustředění vaše dítko užilo, neváhejte k nám přivést i jejich kamarády spolužáky, připadně sourozence nebo členy rodiny- Ragby je pro všechny! A kdy jindy začít než s nadcházejícím Mistrovstvím světa ve Francii.

Celá fotogalerie ze soustředění na google photos albu viz níže.

https://photos.app.goo.gl/iwF8BW5sWF2AXjJW6

Všichni už se těšíme na podzimní ragbyovou sezónu, která nám začne co nevidět! Informace k tréninkům a turnajům již brzy na našich stránkách!