Tým U12 v novém složení zahájil sezónu na turnaji v Ostravě

Po náročné loňské sezóně vyšperkované účastí na přeborech MČR, kde jsme skončili 9. v republice, jsme zažili velkou obměnu v týmu a to jak hráčskou, kdy nám odešlo celkem 9 dětí do vyšší kategorie, tak i trenérskou, kdy nás opustili naši milovaní trenéři a kolegové Saša a Aleš. Nový trenérský tým U12 zaštiťuje Ivo Klvaň, a vypomáhat mu budou Pavel Beránek a František R.

V zastoupení Iva, který na vlastní kůži prožívá RWC ve Francii, tentokrát vedl tým Jirka Klvaň. Naše U12 v počtu 10 hráčů odehrála celkem 5 utkání, proti Bystrci, Havířovu, Ostravě, Vyškovu a Barbariens – společnému týmu Bystrce, Vyškova a pár dalších. Turnaje se účastnilo pouze 6 týmů celkově, přičemž i některé tradiční kluby chyběli.

Vítězní jsme byli pouze v zápasech s Havířovem a Barbariens, a proti Vyškovu jsme sahali po remíze. Bystrc nám uštědřila vysokou porážku, tak jako každému z dalších týmů. Musíme zlepšit skládání a obranu, a v útoku se více probíjet s balonem vpředu s včasnou podporou, a po vyčištění následovanou hrou do prostoru.

Rádi mezi sebe uvítáme nové tváře, tak proto neváhejte přivést kamarády a doporučujte nás dál a dál, ať je nás stále víc. Kdy jindy začít hrát ragby než při probíhajícím Mistrovství světa!