U10 v Ostravě předváděli parádní výkony pod vedením nadějného dua trenérek Domči a Justy

V sobotu 2.9. jsme se vydali do Ostravy, kde nás čekal první turnaj sezóny. Hned po příjezdu jsme se posilnili a po rozcvičce nás čekal silný soupeř – Vyškov. Hned v prvním poločase jsme se na ně vrhli a bojovali až do konce, ale Vyškov byl silnějším soupeřem. Zápas skončil 5:3.

Druhý tým, který nás čekal, byla Bystrc Orange. Už jsme byli nabuzení z prvního zápasu nabuzení a nedávali jsme Bystrci moc času na rozmýšlení v útoku. Hlavne v druhém poločase se nám podařilo krásně vybíhat v obraně a dostávat Bystrc pod tlak. Remíza 2:2.

Po pauze jsme se vrhli na Bystrc Black, kde bylo jasné, že Bystrc má převahu jak výškovou a váhovou, tak dovednostní. I tak jsme se snažili, ale do skládek se nám tolik nechtělo a to nás stálo cenné body. Prohra 5:1. Posledním Bystrckým týmem, jež jsme měli v cestě, byla Bystrc White. Na ty jsme se vrhli jako vlci a od prvních chvil jsme je zatlačovali. Výhra 8:0.

Zápas s Mariánskými horami byly jedním slovem BOMBA. Půjčený Vláďa, Matilda a Davča z u8 nám moc pomohly a míč byl chvíli na jedné straně hřiště, hned zas na druhé. Remíza 5:5.

Zakončujícím protivníkem nebyl nikdo jiný než Havířov. V prvním poločase jsme měli problém skládat, takže se ujali vedení 2:0. Od druhého poločasu jsme jim to ale vraceli tak, že se nám zápas podařilo utočit na 6:2. Mockrát děkujeme všem, co s námi jeli.

I když bylo neskutečné teplo, podali jste skvělé výkony, klobouk dolů. Sestava: Hubert, Adam, Honza, Brt, Hugo, Jirka, později i Vláďa, Matilda a David (u8)

za RAB U10, Justýna Silarzská

Pozn. redakce: Děkujeme převelice naší nadějné hráčce Justýně Silarzské, která neváhala vypomoct s trénováním kategorie U10 a spolu s Domčou Barešovou tak vedly tým na prvním turnaji sezóny! Skvělá práce holky a týme!