Ragby Akademie hledá trenéry a dobrovolníky. Přidej se k nám do týmu!

RAGBY! Hrál si ragby a bavilo tě? Viděl si mistrovství světa a líbil se ti tento sport? Pojď nám pomoct rozvíjet Ragby Akademii Brno!

Chceš se podílet na rozvoji mládeže v rostoucím rugby klubu s otevřeným myšlením a nastavenou vizí?

Náš rugby klub Ragby Akademi Brno je klubem zaměřeným na rozvoj mládeže. Trenéři mají v přátelském kolektivu možnost smysluplného naplnění svého času. Podílí se na výchovném i rugbyovém růstu více než 100 členů naší ragbyové komunity!

Součástí našeho týmu v souladu s filozofií klubu může být každý – jak zkušený ragbyový trenér, bývalý hráč ragby i rodič který chce jen přiložit ruku k dílu. Vítáme zodpovědnost, otevřenost, chuť obohacovat sebe i ostatní. Jakákoliv sportovní zkušenost je plus, ragbyová zkušenost však není třeba, rozvoj znalostí zajistíme skrze školení trenérů. V našem klubu pracujeme s dětmi od 4 let až po dorostonce ve věku 15 let, starší členové se pak formují pod hlavičkou Ragby OPEN – týmu dospělých který se nárazově účastní ragbyových akcí.

Kromě trenérů rádi příjmeme pomocnou ruku v jakékoliv dobrovolnické podobě! Je toho dost s čím je potřeba pomoct, od organizačních a administartivních věcí, komunikace, až po pomoc na tréninzích. Ozvěte se nám!

Odměna: Vnitřní motivace, seberealizace, materiální i finanční.

Kontakt:
Ivo Klvaň 
email: Ivo@rabrno.cz
tel. 776 596 134