U8 – turnaj v Brně na Dragonu

Děcka, to bylo pětek. Masakr.

Poslední turnaj v této sezóně proběhl na Dragonu. Vzhledem k narůstající sestavě, aktuálně bylo na turnaji 13 hráčů, jsme nasadili 2 týmy. A pak jsme měli Honzu. O něm později. Týmy byly rozděleny dle našich barev: red & white. Red byli hráči, pro které to byl poslední zápas za U8, protože přecházejí do U10. White tým byl složen z mladších hráčů. Jak jeden tatínek poznamenal, White U8 jsou naší “New hope” a tohle bude tým, který za nás bude bojovat v příštím roce. Honza byl zapůjčen do týmu Havířova a jeho práce tam byla skoro neuvěřitelná. On byl hráčem, který za Havířov skládal a dělal vlastně všechnu tu černou práci. Díky Honzo!

Turnaj za Red dopadl výborně. Jirka, Hubert, Robert, Dominik, Matyas, Jakub. S aktuálně druhým nejlepším týmem v ČR RCB jsme prohráli, nicméně těsně 2:3, a navíc v posledních 15 vteřinách. Borci byli fakt mašiny. Tohle je sestava, která jim to v U10 ještě ukáže. 

A White? To byste nevěřili. Sestava Šarlota, Matylda, Vláďa, Jakub, David, Lev a v jednom zápase si za nás zahrál i nováček z U6 Matěj. V momentě, kdy byla zodpovědnost dána na ně, makali neuvěřitelně.  Z našeho Vládi jde až strach. Pro ty z vás co neví, Vláďa skládá neuvěřitelným tempem. Prostě do nich napálí a soupeř je na zemi, a během 5 vteřin další. Matylda tam běhala jako šílená. Šarlota trhala balóny soupeřům z ruky. Lev si položil svou první pětku. Jakub dokázal přenášet hru až k pětkovišti, a někdy mu chybělo tak 10 cm a položil by pětku. David prokázal obrovskou houževnatost, byl to jeho první turnaj a bude další opora naší nové sestavy. Těšíme se na Jakuba. 

Díky všem hráčům i rodičům. Bylo to báječné. 

Ivo Klvaň, trenér U8