Poslední turnaj ve Vyškově

O víkendu se kategorie U8 a U10 vypravily na regionální turnaj mládeže do Vyškova.

Za trenérský tým U8 Ivo Klvaň

Jste úžasní. Tak s těmi slovy se s námi loučili ve Vyškově. A já se vůbec nedivím, že nám to říkali. Kluci hráli úžasné zápasy a po zásluze své poslední zápasy o nejlepší tým vyhráli. Kdo by počítal ty pětky. Ale, pro hnidopichy bych zmínil minimálně hru o první místo a naši výhru 6:0. Soupeři jsme nedovolili prakticky přejít polovinu hřiště. 

Děkujeme moc rodičům za důvěru a podporu. Skvělou atmosféru a naprosto úžasné fandění. Jak říkal jeden tatínek od soupeřů “Ragby je snad jeden z mála sportů, na který se dá dívat i v dětech a vidíš, jaký je to super souboj”. Podepisuji. A doufám, že jste si to užili jako my s trénérem Vláďou. 

Náš letošní poslední turnaj. Opět jsme postavili dvě družstva a už od pohledu bylo vidět, že to jsou kluci, z kterých musí jít strach a všichni soupeři si byli vědomi naší síly. Viděli naši snahu si nahrávat a snad jako jediný tým jsme byli schopní udržet balon v ruce i když jsme byli složení. 

Určitě bych ocenil zlepšení skládek kluků. Velkou podporou jsou v tom Jirka Lukáš, Robert Řehuřek a Hubert Klvaň. Díky nim i velcí kluci padají jako hrušky. A tím, že jdou příkladem můžeme vidět skládky od menších hráčů, kteří do toho prostě jdou. Kdo to viděl musí říct, jaký pokrok udělali Adam Bareš, Dan Schrimpl, Jan Klvaň, Jakub Daněk a Dominik Cibulák. A to ani nemluvím o jejich sprintech a položení pětek. Skvělé nahrávky, které předváděli Robert Řehuřek, Hubert Klvaň i Mikuláš Hladík.

Zmínil bych ještě Huga Hotového, který se k nám připojil relativně nedávno a už tam pokládal jednu pětku za druhou. Teda dal jich víc, ale kdo by to počítal.

Nastoupili jsme ve složení

A tým: Robert, Miky, Adam, Dominik, Jakub

B tým: Hubert, Jirka, Dan, Hugo, Honza

Za trenérský tým U10 Zdeněk Hejduk

Poslední turnaj před letními prázdninami nám přinesl slibované tropické teploty, spousty vody, napínavé zápasy a nějaké to zranění.

Kategorie U10 sehrála celkem 5 zápasů a z toho si odnesla dvě prohry, jednu výhru a dvě remízy. Nejnapínavější byl poslední zápas s Bystrc Black, ve kterém kluci hráli s neuvěřitelným nasazením a v tom horku jsem omdléval za ně. Byla i nějaká zranění (Šimon, Šimon a Vincent) právě během tohoto zápasu, ale i to ke sportu patří.

Jako obvykle vytvořili rodiče výborné zázemí a věnovali se dětem dle potřeby jako ošetřovatelé, trenéři, rozhodčí, fotografové, vodonoši a v neposlední řadě jako správní fanoušci. Tímto jim tedy děkuji za účast a klukům za nasazení a snahu se zlepšovat.

Ragby zdar!

Bylo vážně děsné vedro .)