Poslední turnaj v Olomouci

 

Vladimír Bareš – trenér U8

V sobotu jsme odehráli poslední letošní turnaj v Olomouci. Z Brna jsme odjížděli v sestavě hráčů – Šarlotka, Matylda, Hubert, Jakub, Matyáš a v Olomouci se k nám připojil Jirka s Vládíkem.

Čekaly nás týmy v naší skupině jako je Havířov ,Ostrava Mariánské Hory, Olomouc a Bystrc. Ze tří zápasů jsme uhájili výhru a z jednoho jsme urvali remízu. Po sečtení výsledků jsme vyhráli svoji skupinu a čekalo nás poslední utkání vítězů skupin v U8, kde jsme narazili na Bystrc Black. I když jsme dali do posledního zápasu srdce a veškerou sílu, tak jsme nakonec podlehli kvalitnsoupeři a skončili jsme celkově na krásném druhém místě.

Ještě jednou chci poděkovat všem našim hráčům za krásné zápasy a rodičům za velkou podporu a fandění. Za trenéry Vláďa a Ivo ragby ZDAR.

 

Zdeněk Weber – trenér U10

Na poslední turnaj v Olomouci jsme se vydali se 4 statečnými hráči a to s Hugem, Danem, Tobíkem, Adamem a v Olomouci na nás čekal Jirka. Počasí bylo krásné podzimní a dokonce nám svítilo občas sluníčko.

Na první zápas jsme si museli půjčit hráče z Bystrce black a na zbytek zápasů jsme od trenérů z kategorie U8 dostali na pomoc Huberta a Jirku. Celkově jsme měli 5 zápasů,  z toho jsme 3 vyhráli a 2 prohráli a nakonec jsme skončili na krásném 3. místě. Klukům bychom chtěli poděkovat za krásné výsledky a zvlášť velké díky patří hráčům z kategorie U8 Hubertovi a Jirkovi.

Výsledky zápasů: 

Olomouc-RAB 5:4, Bystrc Black-RAB 2:3 Bystrc Orange-RAB 9:0 Havířov-RAB 1:2 Dragon-RAB 3:4.

 

Slávek Anderle – trenér U12/14

Protože moji kolegové a trenéři U12 Aleksandar Toške Tošić a Aleš Kubík nemohli tento víkend vézt svúj tým, nabídl jsem se, že jim pomohu, protože děti celkem dobře znám ze společných tréninků. Bohužel jsme neodjeli v nejsilnější sestavě, zranění, karantény a další věci jsou proti nám. O to víc se ostatní museli snažit a svoje kamarády nahradit.

Naše soupiska: Max, Tony, Nela, Jirka Klvaň, Lukáš, Šimon Zlámal, Kuba, Vincent a po dohodě se soupeři za nás nastoupil Maty.

RA Brno : Olomouc 1 : 4
Kdyby se tohle utkání hrálo později, věřím, že výsledek dopadl jinak. Trošku jsme byli ještě v autobusu.

RA Brno : RC Bystrc B 2 : 3
Velmi vyrovnané utkání, o tom jak jsme nebyli pro Bystrc snadným soustem svědčí to, že soupeř dohrával toto utkání se 4 hráči A týmu v sestavě.

RA Brno : RC Bystrc A 0 : 6
Tady není co napsat, kvalita na straně soupeře byla lepší, ale naše malé sebevědomí jim k tomuto výsledku hodně pomohlo. Hrát se dá s každým soupeřem a hlavně se musí bojovat!

RA Brno : Sokol MH 3 : 1
Naše jednoznačně nejlepší utkání, většina hráčů soupeře byla o jednu až dvě hlavy větší, kila hrála taky v jejich prospěch, naše bojovnost, dodržená taktika hrát do volného prostoru slavila úspěch.

RA Brno : RC Dragon 1 : 3
Opět větší a těžší soupeř, ač jsme do utkání nevstoupil zrovna šťastně, tak oceňuji, že jsme se zvedli a bojovali.
Celý tým se postupně v turnaji zlepšoval, dovolím si vyzvednout jednoho hráče – Lukáše, hlavně v posledních dvou zápasech bojoval jako lev a podařilo se mu získat plno míčů. Ale celý tým ke konci turnaje výborné skládal a bojoval jeden za druhého, Děkuji vám.

Já se omlouvám za své koučování, na které nejste asi tak úplně zvyklí a děkuji, že jste to se mnou vydrželi.

Ragby zdar!