Okénko U6

Milí rodiče našich malých ragbistů,

se začátkem nového roku bychom vás rádi informovali o stávající situaci v Ragby Akademii Brno a našich plánech do budoucna.

Od začátku fungování se naše nejmladší kategorie U6 rozrostla na krásných 11 hráčů, a doufáme, že další budou přibývat. Děkujeme vám tímto za důvěru, kterou v nás vkládáte. Naším cílem je u dětí rozvíjet základní pohybové dovednosti, seznámit je se základy ragby a vůbec si užít radost z pohybu a ze hry.

Z RA se už stala taková malá sportovní rodina. Vzájemně se podporujeme a budujeme přátelství napříč kategoriemi, i mimo hřiště, např. při akcích propagující RA Brno nebo aktuálně na společném bruslení – každou sobotu ve 13.45 v Areálu zdraví, ulice Kneslova.  

O posílení týmovosti se snažíme i v rámci společných tréninků (v našem případě s U8), které jsou zároveň přípravou těch starších na přechod do vyšší kategorie. A jelikož nám časem všichni malí ragbisté odrostou a budou potřebovat následovníky, pokud o někom víte, určitě ho přiveďte mezi nás.

A co se našich plánů týče? Naším snem je mít vlastní hřiště, a proto v současné době podnikáme kroky k případné výstavbě nového hřiště na ulici Turgeněvova. Bližší informace vám zašleme v pravý čas v samostatném emailu.

Neustále také sháníme pro RA sponzory, z jejichž darů budeme pořizovat nové vybavení, nové úložné skříně, dresy pro děti, platit dopravu na turnaje a spoustu dalšího. V této souvislosti  se na vás obracíme s prosbou, pokud víte o někom, kdo by mohl klubu věnovat sponzorský dar, budeme moc vděční. Pro více info prosím pište trenérovi U8 Ivovi na ivo@rabrno.cz

Naším cílem je také zlepšit komunikaci mezi námi a vámi. Chceme vám dávat informace o chystaných akcích, na jaké turnaje starších kategorií se můžete přijít podívat a zafandit, a na jakých projektech ještě pracujeme. Kromě emailu využíváme fb a Instagram, kde naleznete aktuální informace o trénincích, zápasech apod. Na fb najdete také skupinu Ragby Akademie Brno – Rodiče, tak se k nám neváhejte přidat.

Prosíme vás tímto také o zpětnou vazbu, připomínky a návrhy na zlepšení. Jakékoli názory jsou pro nás důležité, jen díky nim se můžeme posouvat dál.

Děkujeme, že jste s námi

Kdykoli budete cokoli potřebovat, volejte na telefon 604 369 861.

Zuzana a Alžbeta

trenérky U6