U8 v Bystrci

Rekordní podzimní účast na odpolední bystrcké selance ?

Hezký den, Akademie!

Bystrcký turnaj vyloženě vybízel k silné účasti našich vlčat. Zaprvé je to blízko a zadruhé jsme se mohli i pořádně vyspat. Teda někteří ? Vzhledem k mému zřejmě velmi dočasnému angažmá v roli rozhodčího musel naši smečku trenér Vláďa ukočírovat sám. Samozřejmě to s přehledem zvládl, ale já tentokrát neměl tolik času ji sledovat. Tak jen pár postřehů…

Sestava, jak už jsem naznačil, na podzim rekordní, a to bez výpomoci ostatních týmů. Osm vlčat. Šarlotka, Danny, Dejv, Honza, Tobík, Vláďa, konečně uzdravený Mates a velká premiéra pro ještě šesticípého Marečka, který se jí zhostil úplně v pohodě! Matylda nemocinkaná a Lev se sice vrátil do tréninkového procesu (hurá!), ale ještě zatím ne do zápasového zápřahu, což je veliká škoda ?

Bilance, dvě výhry, dvě prohry a remíza. Taková správná všehochuť. Prohry sice výraznější, ale proti kvalitním týmům. Vlčata se snažila, no soupeř byl lepší. Stane se. A na rozhodčího to svádět nelze, já zrovna pískal jinde ? Nakonec nás pouze horší skóre zahnalo do souboje o sedmé místo. To bereme všemi deseti a už se těšíme na PYRF.

Dále budeme doufat, že Vláďa nedezertuje k basketbalu. Nějak podezřele ho po turnaji zaujal dribling a střelba na koš. Taky by mne zajímalo, co hledali Tobík s Dannym v tom kontejneru. Asi nějaký druh geocachingu… Kurz první pomoci v ragby je sice vypsán zatím pouze pro trenéry, Šarlotka s Honzou však Dejva pro odměny odnesli v předpisové sedící poloze jako raněného faraona. Odměny máme poctivě schované a zinventarizované, takže předčasně opustivší Mates s Marečkem o nic nepřijdou, tzn. hybajte pro ně na trénink ?

Prozatím plánované zimní improvizované aktivity:
1) Kurz rychlého oblékání; povinní účastníci: Šarlotka a Honza
2) Kurz zavazování tkaniček; povinní účastníci: všichni, kteří nemají kopačky na suchý zip

Ragby zdar!

Michal Boroš, trenér U8