První vlna náborů má své výsledky

Tým RA Brno měl v minulých týdnech  opravdu nabitý program.

Mimo tréninky, které se konají každý týden v pondělí a ve středu od 15:30 v areálu SŠ Charbulova, byly v prvních týdnech v září náplní týmu nábory ve třídách, v tělocviku nebo v družinkách základních škol, ale také účast na různých dalších sportovních nebo kulturních akcích nejen v Černovicích.

Sezónu akademie zahájila prakticky již v červnu, kde se poprvé představila na sportovním dni na základní škole Kneslova. Na konci prázdnin proběhl ragbyový workshop na festivalu Na nábřeží Svitavy a tento víkend se akademie zúčastnila černovického jarmarku, což byla velmi vydařená akce a v neděli pak postavila stánek na jedné největších náborových akcí v republice, na festivalu Sporťáček.

Mimo to ještě trenéři stihli rozšířit svůj tým a absolvovat seminář a školení. Děkujeme Danu Benešovi a RC Brno Bystrc za zázemí.

Na pondělním tréninku mladších kategorií se sešli kluci a holky v hojném počtu. Bohužel nebylo ideální počasí, tak zatímco na hřiště padaly kroupy, děti si v tělocvičně vyzkoušely svůj první trénink. A bylo se na co dívat. 

Doufáme, že to takhle půjde dál.

Chtěli bychom poděkovat všem na základních školách Řehořova, Kneslova a Tuháčkova, a také na střední škole Charbulova za podporu a skvělou spolupráci.