Turnaj na brněnském Dragonu

Krásnou a slunečnou sobotu jsme strávili na hřišti brněnského Dragonu na dalším ze série moravských mládežnických turnajů.

Díky trénérce Dragonu U8 Páji Závodníkové, která nám půjčila spoluhráče, jsme odehráli turnaj v nejmladší kategorii. V U10 za nás hrálo šest hráčů z Olomouce a naše nejstarší U12 pravidelně doplňovala Bystrc. Všichni to dělali proto, aby si všechny děti zahrály a aby nám pomohli.

Naše dravá U8 bojovala, jak jen to šlo. Pro Tobíka Petra to byl první turnaj a měl snad dvacet skládek! Perfektní nasazení. Jiřík Klvaň přidal do své sbírky ragby úspěchů další skládky, krásnou přihrávku na pětku a taky jedno položení. Poprvé si na turnaji položil i náš třetí bojovník Šimon Vítek. Gratulace a moc děkujeme!

Rytíři z U10 doplnění holkama a klukama z Olmíku dokázali sehrát velmi vyrovnané zápasy a krůček po krůčku se zlepšují. Za nasazení patří velké díky Káji Bílkové a Jirkovi Hasníkovi!

U12 předvedla svůj nejlepší turnaj. Všichni se zápas od zápasu zlepšovali a hráli týmomé ragby. Filip Fuchs položil krásnou pětku, Kuba Petrucha dokázal zvýšit svoji rychlost a tlačil se s balonem neustále dopředu, Tadeáš Martinec s Danem Kouřilem se zlepšili v přihrávkách a Vojta Petr předvedl krásnou akci, když se snažil zachránit náš volný nehlídaný míč. Skvělá práce!

Byly prohry, remízy, ale i výhry! Nikdo se nezranil, všichni jsme si to užili. Na nedostatcích zapracujeme.

Děkujeme především trenérům Dragonu (U8), Olomouce (U10) a Bystrce (U12) za pomoc a podporu, která se nám dostávala. Díky organizátorům, rozhodčím, rodičům a všem, co se snažili přispět k tomu, aby si všechny děti dobře zahrály.

Ragby zdar!